Szolgáltatások / Galéria

Gyerekszoba festés

Gyerekének minden szülő a legjobbat, legszebbet szeretné, ehhez nyújt segítséget a kidekorÁLOM díszfestés. Nem sablonos,falra ragasztható matricákat kínálunk, hanem egyedi kézzel festett vagy airbrush pisztollyal fújt mintákat, melyek biztosan megörvendeztetik kicsik és nagyok szívét. Ha szeretné, hogy a gyerekszoba dzsungellé, sivataggá, óceánná változzon, ha kisfia csak Pókember , vagy a Verdák társaságában érzi biztonságban magát, ha kislánya a hercegnők világában játszik szívesen, akkor keressen bátran! Ha velünk festet, gyermekének birodalma biztos nem fog  visszaköszönni a szomszédból!

Homlokzati felületképzések

Azoknak, akiknek fontosak a külsőségek! Elkészült a házuk szigetelése, de még mintha valami hiányozna a tökéletességhez? Valamivel feldobná a választott szín egyhangúságát? KidekorÁLOM!

Egyedi kézzel festett, airbrush pisztollyal fújt minták

Virágtartók,műsziklák betonból


Különleges falstruktúrák kialakítása: – antikolás, márványozás, kőhatás

A szobák falait nem csak színekkel vagy mintákkal tudjuk különlegessé tenni, hanem a falfelület rücskössé, érdessé tételével, antikolásával , márványozásával, esetleg a falból kiemelkedő 3D-s díszítő elemek elhelyezésével is hasonló hatást érhetünk el. Míg egy antikolt felület a régi idők meghittségét varázsolja otthonába, addig a márványozással eleganciát csempészünk a hétköznapokba. Speciális anyagok használata révén pedig a kőhatású falfelület is gyermekbaráttá, moshatóvá válik.

Igényesen kialakított gipszkartonmennyezetek, 3D-s díszítő elemek, sötétben foszforeszkáló
minták

Könnyen az otthon díszévé válhatnak a gipszkarton mennyezetbe rejtett hangulatvilágítás, vagy a falból ,plafonról kidomborodó 3D-s figurák.És hogy az éjszaka is izgalmasabbá váljon, a villany leoltása után életre kelnek a foszforeszkáló minták.Mindez csak Önön múlik!

Bútorok-ajtók felújítása

Régi ,kopott fa bútorait, beltéri ajtóit legszívesebben kidobná? Ne tegye ,mert egy kis csiszolással, színezéssel szinte újjá varázsoljuk őket! De ha mindenképpen változtatni szeretne, akkor ajánljuk helyben készített, egyedi méretű és színű gipszkarton bútorainkat (cipős szekrény, polcrendszer, sarokpolc, beltéri csobogó). Ezeknek előnye, hogy olyan helyre is fel tudjuk építeni, ahová egy standard méretű bútor nem férne be.

Festés, mázolás, tapétázás, felújítás